ÄlyPelit
Älypelit artikkeli | Lisätty: 18.11.2022

Harjoittele aivojasi ollaksesi paras | Älypelit
Kuva: geralt / Pixabay

Harjoittele aivojasi ollaksesi paras

Älypeleissä on runsaasti vaihtoehtoja kynästä ja paperista tehdyistä Sudokuista ja ristisanatehtävistä, aina erikoistuneisiin aivoharjoitussovelluksiin. Netistä löytyy paljon hyviä älypelejä ja esimerkiksi Alypelit.com sivustoltamme löytyy hyviä pelejä, joilla harjoittaa aivoja.

Älypelien pelaamisen edut

Kaiken ikäiset ihmiset käyttävät aivoharjoittelupelejä parantaakseen henkistä toimintaa ja ehkäistäkseen aivojen ikääntymistä. Niiden taustalla on tutkimus, joka osoittaa, että aivoharjoittelupelit voivat parantaa huomiotasoa, muistia, vasteaikaa, logiikkataitoja ja muita kognitiivisten toimintojen mittareita, jos niitä pelataan pitkään.

Voit treenata aivoasi samalla kun pidät hauskaa kokeilemalla näitä pelejä ja aktiviteetteja, jotka voivat parantaa henkistä keskittymistäsi ja kuntoasi.

Matemaattiset pelit

Matematiikka -pelit ovat loistava vaihtoehto treenata aivoja, jos haluat suoranaisempia matikkapähkinöitä, voit harjoittaa lisäys- ja vähennyslaskutaitojasi netissä! Älypelit sivustolla voit pelata matematiikkapelejä tietokoneella tai älypuhelimella täysin ilmaiseksi.

Yhteenlaskupeli on nettipeli, jota pelaamalla opit yhteenlaskemisen nopeasti ja hauskalla tavalla eli pelaamalla. Pelissä saat ratkottavaksesi yhteenlaskuja sisältäviä tehtäviä, jotka sinun pitää ratkaista tietyn ajan kuluessa. Vastaamiseen käytettävissä oleva aika vähenee pelin edetessä. Pelin lopussa voit tallentaa pelituloksesi ja katsoa oletko Suomen paras pelaaja.

Vähennyslaskupeli on netissä pelattava peli, jota pelaamalla opit hauskalla tavalla vähennyslaskemisen nopeasti. Pelissä saat ratkottavaksesi vähennyslaskuja sisältäviä tehtäviä, jotka sinun pitää ratkaista tietyn ajan kuluessa. Vastaamiseen käytettävissä oleva aika vähenee pelin edetessä. Pelin lopussa voit tallentaa pelituloksesi ja katsoa oletko Suomen paras vähennyslaskujen laskija.

Ristisanatehtävät

Ristisanatehtävät ovat klassinen aivokouluttaja, joka käyttää paitsi sanallista kieltä myös muistia monilta tiedon ulottuvuuksilta. On monia tapoja tehdä ristisanatehtäviä sekä verkossa että sen ulkopuolella. Jos saat päivän sanomalehden, saat melkein aina ristisanatehtävän sieltä. Tai poimia taitotasosi ja kiinnostuksen kohteisiisi sopiva ristisanatehtävä.

Löydät myös monia vaihtoehtoja ristisanatehtäviin verkosta tai ilmaisista tai edullisista sovelluksista. AARP-verkkosivusto tarjoaa päivittäisen ristisanatehtävän, joka on ilmainen kaikille riippumatta siitä, oletko ryhmän jäsen.

Sudoku

Sudoku on numeroiden sijoituspeli, joka perustuu lyhytaikaiseen muistiin. Sudoku-pulman suorittamiseksi sinun on katsottava eteenpäin ja seurattava seurausten jälkiä – jos laitat 6 tähän ruutuun, yhden on oltava 8 ja tämän 4 ja niin edelleen. Tämäntyyppinen suunnittelu auttaa parantamaan lyhytaikaista muistia ja keskittymistä.

Sudoku-pulmia on saatavilla eri vaikeusasteilla. Kun aloitat, pelaa helppoja pelejä, kunnes opit säännöt. Jos pelaat paperilla, käytä kynää!

Voit pelata Sudokua verkossa, sovelluksessa tai paperilla. Etsi sanomalehdestäsi tavallinen Sudoku, osta kirja, jossa on pulmakokoelma, tai lataa ilmainen sovellus puhelimeesi tai tablet-laitteeseen.

Muistipelit auttavat muistin ylläpitämistä

Yhtä aivojen tärkeimpiin kuuluvaa ominaisuutta, eli muistia, voi helposti treenata muistipelien avulla. Miltei kaikki tietävät miten muistipeliä pelataan ja muistipelit ovat tuttuja monien lapsuudesta erilaista paperi- tai pahvikorteista.

Nyt muistipelien pelaaminen onnistuu myös netissä ja niitä voi pelata missä tahansa vaikka älypuhelimilla. Yksi parhaimmista muistipeliaiheisista sivustoista on ehdottomasti suomalainen Muistipeli.com. Siellä voi pelata pelaja ilmaiseksi ja mikä parasta, muistipelejä pelaamalla voi osallistua kuukausiarvontoihin! Voit myös seurata miten pärjäsit peleissä muiden pelaajien kesken, tallentamalla pelituloksesi parhaiden tulosten listaan. Hauskaa on myös se, että voit myös ladata itsellesi profiilikuvan omalle Muistipeli.com pelitilillesi.

Lumosity

Lumosity on yksi vakiintuneimmista aivoharjoittelu- ja henkisen kuntoiluohjelmista. Voit rekisteröidä ilmaisen tilin pelataksesi kolme peliä päivässä tai valita tilauspalvelun saadaksesi lisää tarjouksia. Joka tapauksessa voit seurata tuloksiasi ja parannuksiasi.

Lumosityn hauskoja aivoharjoituksia ja henkistä kuntoilupelejä, testejä ja aktiviteetteja tukevat tiede. Voit pelata niitä verkkosivustolla tai ladata ilmaisia ​​sovelluksia iOS:lle ja Androidille. Lumosityllä on myös meditaatio- ja mindfulness-sovellus nimeltä Lumosity Mind.

Elevate

Elevate-pelit keskittyvät lukemiseen, kirjoittamiseen, puhumiseen ja matematiikkaan, ja voit muokata harjoitteluasi keskittymään haluamillesi alueille. Kuten useimmissa muissakin aivopeleissä, voit seurata edistymistäsi nähdäksesi, kuinka taitosi kehittyvät.

Sinun on ladattava sovellus pelataksesi Elevaten 35 (ja yhä enemmän) erilaista aivoharjoituspeliä, joilla on vahvasti opettavainen tunnelma. Se on ilmainen (sovelluksen sisäisillä ostoilla), ja sekä iOS- että Android-versioilla on kymmeniä tuhansia viiden tähden arvosteluja.

Happy Neuron

Happy Neuron jakaa pelinsä ja toimintansa viiteen kriittiseen aivoalueeseen: muisti, huomio, kieli, toimeenpanotoiminnot ja visuaalinen/tila. Lumosityn tavoin se mukauttaa harjoittelun sinulle sopivaksi, seuraa edistymistäsi ja pelit perustuvat tieteelliseen tutkimukseen.Sinun on maksettava kuukausittainen tilausmaksu käyttääksesi sivustoa, ja sen yksinkertaistettu sovellusversio on saatavilla vain Android-käyttäjille. Happy Neuron tarjoaa kuitenkin ilmaisen kokeilutarjouksen, jotta voit nähdä, pidätkö lähestymistavasta.


Pelaa Älypelit sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voit voittaa:

Halvan makeaa , 10eur S-lahjakortti , 10€ KorhoneCom -lahjakortti , Wave BookCase suojakotelo , 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti , Teleskooppi makkaratikku , 10eur K-lahjakortti , 20eur Stuntman.fi ostosrahaa , 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti , 10eur K-Ryhmän lahjakortti , K-lahjakortti 10 euroa

Älypeli artikkelit


Vähennyslasku älypelinä | Älypelit

Vähennyslasku älypelinä 15.06.2022

Aivopähkinät haastavat ja kehittävät mielen toimintaa 10.01.2024

Yhteenlasku älypelinä 15.06.2022
Jaa Twitterissä ja Facebookissa | Älypelit

Jaa ÄlyPelit Facebookissa & Twitterissä

Jaa ÄlyPelit FacebookissaJaa ÄlyPelit Twitterissa

Älypelit Facebookissa

facebook.com/alypelit
Muistipelit myös Facebookissa | Älypelit
Yhteydenotto & tiedustelut


Copyright 2024 © ÄlyPelit | Mediabaari


SIVUSTON TUKIJAT:

Finnish Sisu Shop | Have a Finnish Sisu with you todayMakeimmat arvonnatMedialehti on ekologista selaamistaNetin parhaimmat taitopelitParhaat vitsit netissäParhaimmat pelit netissäPaskat vitsit löytyy viemäristäPelaa muistipelejä ja voitaPelaa Ninja Mummo peliäPelimiehen kilpailut ja arvonnatPieruhuumoriaSäästää rahaa ostoksista | AlennusTutkaTimanttiset pelit ja arvonnatVoita palkintoja netissä