ÄlyPelit
Älypelit artikkeli | Lisätty: 15.06.2022

Yhteenlasku älypelinä | Älypelit

Yhteenlasku älypelinä

Älypelit sivustolla opit yhteenlaskemisen helposti ja nopeasti pelaamalla yhteenlasku -peliä. Yhteenlasku on nettipeli ja toimii tietokoneen internetselaimessa, kuin myös älypuhelimissa. Hauskuutta lisää kun voit tallentaa oman tuloksesi top-listaan ja vertailla miten muut pelaajat pärjäsivät yhteenlaskuissa. Pelaaminen on ilmaista, ei vaadi rekisteröitymistä, eikä velvoita mihinkään. Pelaa ja treenaa laskutaitojasi hauskalla tavalla Alypelit.com sivustolla.

Mikä on yhteenlasku

Yhteenlasku on yksi aritmeettisista peruslaskutoimituksista ja se on ensimmäinen koululaisille opetettavista. Yhteenlaskuoperaatio yhdistää ainakin kaksi lukua, jotka ovat yhteenlaskettavat toiseksi luvuksi, summaksi.

Lukuja voi olla myös enemmän kuin kaksi. Esimerkiksi: Sinulla on penaalissa kolme kynää, kaksi kumia ja yksi viivoitin. Lasketaan ne yhteen. 3 + 2 + 1 = 6. Sinulla on yhteensä kuusi esinettä.

Yhteenlaskussa on samantekevää missä järjestyksessä luvut lasketaan. Tämä tarkoittaa sitä että esimerkiksi laskussa 2 + 7 + 5 lukujen järjestys voidaan vapaasti muuttaa, vaikka muotoon 5 + 2 + 7, ja laskusta saadaan edelleen sama lopputulos.

Yhteenlaskua kutsutaan myös pluslaskuksi. Yhteenlaskua merkitään merkillä + (luetaan plus).

Treenaa aivoja yhteenlaskuilla

Matermaattisten toimitusten laskeminen päässä, treenaa ja aktivoi aivoja. Aivot tarvitsevat huolenpitoa ja säännöllistä käyttöä, siksi esimerkiksi laskutoimitusten laskeminen on helppo ja nopea tapa tehdä pientä aivojumppaa.

Pidä huolta aivoistasi!

Vaikka pelaaminen on yksi tapa aktivoida aivoja, on tärkeää pitää huolta myös riittävästä levosta ja muista aivojen terveyteen vaikuttavista seikoista.

Riittävä uni, säännöllinen liikunta, monipuolinen ja terveellinen ravinto, päihteettömyys sekä kanssakäyminen muiden ihmisten kanssa ovat aivoterveyden kulmakiviä. Se mikä tekee hyvää sydämelle, tekee hyvää myös aivoille.

Muita keinoja aivojen treeniin

Erilaiset pulmapelit ja muistipelit ovat myös oiva tapa aktivoida aivonystyröitä. Hyväksi todettu suomalainen pelisivusto Muistipeli.com onkin keksinyt loistavan tavan tuoda muistipelien pelaamisen aivan uudelle tasolle! Pelaamalla muistipelejä, treenaat muistiasi ja samalla voit osallistua myös kuukausiarvontoihin mukaan. Jaossa on joka kuukausi upeita palkintoja aina lahjakorteista erilaisiin tuotepalkintoihin. Mikä sen hauskempaa kuin saada vireämpi mieli ja mahdollisia voittoja.

Treenaa myös motoristisia taitoja ja sorminäppäryyttä nettipelin avulla. Taitopelit sivustolta löytyy Speden Spelien inspiroimana toteutettu nopeustesti peli, mikä antaakin hermoimpulsseille kyytiä.

Pelaa Älypelit sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voit voittaa:

Halvan makeaa , 10eur S-lahjakortti , Wave BookCase suojakotelo , 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti , Valo magneettisella jalalla , 10eur K-lahjakortti , 20eur Stuntman.fi ostosrahaa , 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti , 10eur K-Ryhmän lahjakortti , K-lahjakortti 10 euroaline artikkelit

Älypeli artikkelit


Harjoittele aivojasi ollaksesi paras 18.11.2022
Vähennyslasku älypelinä 15.06.2022
Yhteenlasku älypelinä 15.06.2022
Jaa Twitterissä ja Facebookissa | Älypelit

Jaa ÄlyPelit Facebookissa & Twitterissä

Jaa ÄlyPelit FacebookissaJaa ÄlyPelit Twitterissa

Muistipelit Facebookissa

facebook.com/muistipelicom
Muistipelit myös Facebookissa | Älypelit
Yhteydenotto & tiedustelut


Pelejä sekä pelaajarekisteriä hallinnoi Muistipeli.com [Rekisteriseloste]. ÄlyPelit Copyright © Mediabaari 2023


SIVUSTON TUKIJAT:

Finnish Sisu Shop | Have a Finnish Sisu with you todayMakeimmat arvonnatMedialehti on ekologista selaamistaNetin parhaimmat taitopelitParhaat vitsit netissäParhaimmat pelit netissäPaskat vitsit löytyy viemäristäPelaa muistipelejä ja voitaPelaa Ninja Mummo peliäPelimiehen kilpailut ja arvonnatPieruhuumoriaTimanttiset pelit ja arvonnatVoita palkintoja netissä